Vraag en antwoord

Lees ook: prijsverantwoording

1)Ontvang ik de bestelde studieboeken op tijd ?
Als je op tijd bestelt, liefst voor 15 juli dan zijn de boeken altijd op tijd, mits leverbaar. Bestel je de boeken vanaf 15 augustus dan moet je rekening houden met een levertijd van minimaal 14 dagen, dit i.v.m. grote drukte bij boekhandel en uitgever.

2)Heeft u mijn bestellijst ontvangen?
Als wij jouw bestelling hebben ontvangen dan sturen wij altijd binnen 10 dagen een bevestiging, als je de bestelling via internet verstuurd hebt dan krijg je direct een bevestiging via e-mail terug.
3)Ik heb de verkeerde boeken besteld kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Als je op de bevestiging aangeeft wat er verandert moet worden en het formulier snel naar ons terug stuurt of fax of e-mailt dan kunnen wij dit snel voor je in orde brengen.
4)Ik heb de boeken ontvangen en ik kom er achter dat ik een bepaald vak helemaal niet heb, kan ik deze boeken terug brengen?

Je kunt binnen 14 dagen de verkeerd bestelde studieboeken aan ons teruggeven, je betaald wel 15% administratiekosten wegens verkeerd bestellen.Na 14 dagen kun je de boeken niet meer terugbrengen.

5)Wanneer en waar kan ik mijn studieboeken ophalen?
Ongeveer twee weken voor afhalen van de boeken krijg je een bericht kaartje waarop staat waar en wanneer je de boeken kunt afhalen en hoeveel je evt. nog moet betalen.
6)Waarom zijn enkele titels niet geleverd en heb ik die wel betaald?
Soms zet de school boeken op de boekenlijst die nog niet verschenen of in herdruk zijn. Op moment van aflevering is de uitgever deze boeken aan het drukken of aan het herzien. Als deze boeken klaar zijn worden ze aan de boekhandels uitgeleverd, en binnen enkele dagen worden ze op school of in de winkel nageleverd. Als de boeken niet betaald zouden zijn dan kunnen wij ze niet niet op school afgeven. Vandaar dat deze vooruit betaald worden.
7)Krijg ik geen problemen met school omdat u enkele titels niet heeft geleverd?
Nee, je krijgt geen problemen omdat alle leerlingen met dit probleem te maken hebben, de school en de leraar zijn op de hoogte en zoeken een oplossing( tijdelijk werken met kopieën)
8)Bij een andere boekhandel is die nog niet verschenen titel wel leverbaar?
Dat kan niet, alle boekhandelaren zijn afhankelijk van de uitgeverij, als deze het boek nog moet drukken dan kan geen enkele boekhandel dit boek al in bezit hebben. Als de boeken leverbaar zijn geworden is het wel mogelijk dat bij uitlevering er enkele dagen tussen verschijnen en uitleveren kan zitten.
9)Mijn vader kan op dit moment niet naar de bank,kan ik via factuur betalen?
Nee, studieboeken moeten contant of per bank of giro betaald worden. De boeken kunnen alleen afgeleverd worden als het geld op onze bank of giro rekening binnen is gekomen. Dus betaal op tijd, houdt rekening dat een betaling soms wel eens 7 dagen onderweg kan zijn.
10)Heeft u een regeling voor gespreide betaling?
Nee,studieboeken moeten bij ons in 1 keer betaald worden. Mocht u hier problemen mee hebben informeer bij bank, socialedienst, div.stichtingen of uw school voor betalingsregeling. 
11)Waarom moet ik nog niet geleverde studieboeken vooruit betalen?
Als u de nog niet geleverde boeken meebetaalt dan kunnen wij de boeken gemakkelijker op school naleveren, de zending hoeft dan ook evt niet meer onder rembours (hfl.29,50) te worden verzonden maar kan gewoon met de post verstuurd  worden. Tevens zijn wij er zeker van dat  u de naleveringen nog wilt hebben. Wilt u de naleveringen niet meer ontvangen dan kunt u ten alle tijden u geld terug krijgen mits u reageert voordat de boeken uit de herdruk of verschenen zijn.