Over ons

Boekhandel Wilbro BV is een familiebedrijf dat nu al 21 jaar bestaat. Wil Brokken die al veertig jaar in het boekenvak werkzaam is, begon 21 jaar geleden aan zijn grote droom, een eigen boekhandel. Als bedrijfsleider in diverse boekhandelketens achtte hij de tijd rijp om zijn ervaring en liefde voor het boekenvak in de praktijk te brengen. Het werd na veel omzwervingen het plaatsje Tegelen, onder de rook van Venlo, waar een leuk pandjegehuurd kon worden. In deze jaren moest er hard gewerkt worden door de 3 personeelsleden, om de zaak draaiende te houden. Midden en eind jaren tachtig werd de zaak diverse keren verbouwd, en kreeg het langzaam een regionaal karakter, steeds meer klanten uit de hele omgeving vonden hun weg naar Tegelen. Nu zijn er ongeveer tussen 18-25 mensen werkzaam bij boekhandel Wilbro en haar 2 filialen. Verder zijn we uitgegroeid tot schoolboekenspecialist ¬†voor Noord-en Midden Limburg. Onze prachtige winkel in Tegelen met zijn mooie art-deco interieur is een begrip in de regio. Kom eens langs en maak kennis met onze vakbekwame collega’s.

Hij houdt zich momenteel bezig met de organisatie van het studieboekencentrum dat jaarlijks voor zo’n 25.000 scholieren de studieboeken verzorgt. Verder is hij het aanspreekpunt voor de vele bedrijven en gemeenten waar
Wilbro de abonnementen en vervolgwerken voor administreert.
Heeft u vragen omtrend leveringen of wilt u informatie over producten dat kunt u altijd bellen naar onze bedrijvenafdeling.
Onze helpdesk medewerkers kunnen u alle informatie geven over binnen- en buitenlandse uitgaven en kunnen u verder helpen met uw bestelling.