Vraag en antwoord

Lees ook:
Bedrijfseconomie
Juridisch
Fiscaal

1)Als Wilbro onze abonnementen administratie doet moeten wij daar extra voor betalen?

Nee, u hoeft daar niets extra’s voor te betalen, Wilbro krijgt van de uitgever een korting. U blijft de zelfde prijs betalen als u bij de uitgever betaalde, in sommige gevallen betaald u bij Wilbro minder. Voor meer informatie hierover neemt contact op met onze helpdesk of onze vertegenwoordiger.

Wij krijgen de tijdschriften en vervolgwerken nu rechtstreeks van de uitgeverij, wat zijn dan de voordelen  van Boekhandel Wilbro?

Voordelen zijn dat u 1 factuur per maand ontvangt in plaats van diverse facturen dagelijks van verschillende uitgevers. Wilbro zorgt voor evt. annuleringen, extra bestellingen van tijdschriften. U kunt voor al u problemen op 1 adres terecht, bij 1 contactpersoon zonder lange telefonische wachttijden zoals bij veel uitgevers een gewoonte blijkt te zijn.
U kunt boeken tijdschriften opzicht bestellen, onze adviseur kan u hierbij van dienst zijn bij een evt. bezoek aan uw bedrijf. Bij grotere klanten is een korting mogelijk. Als iets niet goed is kan het zonder rompslomp terug, niet goed , geld terug!

3)Kan ik via factuur betalen?

Ja, u kunt op factuur betalen. Wij sturen 1 maal per maand een factuur en u als klant heeft 14 dagen om deze te betalen.
4)Ik heb een verkeerd supplement ontvangen, wat nu.
Geen probleem, stuur supplement terug (ongefrankerd) of als u in de buurt van Venlo gevestigt bent, komt onze chauffeur komt het bij u ophalen. Wij zorgen dat u het goede supplement op korte termijn in huis hebt.
5)Ik wil een nieuw abonnement op een tijdschrift dat bij de uitgeverij wordt aangeboden doormiddel van een speciale kortingsactie, geldt deze aktieprijs ook bij Boekhandel Wilbro?
Ja, Wilbro kan de zelfde actieprijzen aanbieden als de uitgeverij, neem wel eerst contact op met onze helpdesk om fouten met facturering te voorkomen.

6)Kan ik boeken opzicht bestellen? 

Ja, u kunt Nederlandstalige boeken opzicht bestellen. Bij buitenlandse uitgaven is dit helaas niet mogelijk.
7)Ik heb de boeken en een pakbon ontvangen, wanneer komt de factuur?
De factuur volgt aan het eind van de maand. hierop staan al door bestelde en geleverde boeken van afgelopen maand.
10)Zijn mijn boeken ook op CD-ROM/ internet verkrijgbaar ?
Tegenwoordig zijn veel tijdschriften en losbladige naslagwerken op CD-Rom verkrijgbaar. Kluwer, Elsevier en SDU zij met grote voortvarendheid bezig om deze producten ook via internet aan te bieden. Het blijft echter zo dat men voor deze diensten moet betalen. Gratis informatie is vaak “gekleurd”. Voor meer informatie hierover kunt u contact met onze vertegenwoordiger opnemen. Dhr.Mr.P.van Appeven 077-3269125