Bestelprocedure

Lees ook: leveringsvoorwaarden

Elk jaar worden voor de diverse opleidingen de boeken samengesteld door de opleidingsinstituten i.s.m. het Studieboekencentrum Wilbro BV. Ook kunt u kinderboeken kopen bij ons.
De studenten van de Gilde Opleidingen, de Hogeschool Venlo en Fontys Hogescholen kunnen de ingevulde boekenlijsten versturen in portvrije enveloppen. Ook het aanleveren van bestellingen via de fax of bij een van onze filialen is natuurlijk mogelijk.

Wilbro BV verwerkt de bestelling en stuurt hiervan een bevestiging. Eventuele vergissingen kunnen dan nog hersteld worden. Hoe eerder wordt besteld, hoe eerder de boeken geleverd kunnen worden.
Enkele dagen voor het begin van het schooljaar wordt een bericht kaartje verstuurd. Hierop staat waar en wanneer de boeken uitgeleverd worden en welk bedrag er betaald moet worden. De klant kan aangeven hoe hij de boeken wenst te ontvangen. Er zijn verschillende mogelijkheden:
-De boeken worden op de diverse scholen uitgeleverd aan de studenten;
-De boeken kunnen in een van onze filialen afgehaald worden.
-De boeken worden per post toegestuurd.

Toelichting post zendingen:
Mogelijkheid 1: per vooruitbetaling naar aanleiding van orderbevestiging.
1 boek                              € 4.50 portokosten
2 of meer boeken      € 10.50 portokosten

Mogelijkheid 2:onder rembours ( betaling aan postbode of ophalen op postkantoor)
1 boek                             €10.00
2of meer boeken      €15.00

Het totaalbedrag dient bij het afhalen van de boeken contant of met bank/girocheque te worden voldaan. Het verschuldigde bedrag kan ook na ontvangst van de bestelbevestiging en voordat de boeken afgehaald worden, onder vermelding van het klantnummer, per bank of giro overgemaakt worden.
Deeltijdleerlingen, voor wie een bedrijf de lesmaterialen betaalt, dienen de boekenlijsten te voorzien van de bedrijfsgegevens en bedrijfsstempel.
De leerling dient er zelf voor te zorgen dat hij de kosten van zijn werkgever vergoed krijgt. Het sturen van een factuur aan bedrijf is helaas niet meer mogelijk, dit i.v.m.problemen met het vergoeden van studieboeken in het verleden.